Nyheder 2009

19/11/2009
Her sker ikke så meget mht. udstilling og coursing for tiden. Men siden myndeskuet har vi haft 5 whippets og 1 afghaner på ferie, dog ikke på en gang. Jeg nyder at have lidt gæste-hunde og bilder mig ind at Sophie også nyder det.

25/07/2009
Sophie og jeg har deltaget i vores første myndeskue og det bliver bestemt ikke vores sidste. Det var en dejlig weekend. Inden vi kørte hjem tog vi lidt billeder af Sophie og hendes far. To kan ses her og tre andre på Sophies side. Sophie og farmand har vist ikke de samme tanker ;-)

25/05/2009
Så kom dagen hvor gamle Candy ikke kunne mere. Hun har det sidste halve år haft problemer med de indre organer, de var slidte. I går blev Candy dårligere, havde blod i urinen og var urolig, hun havde det ikke godt længere. Så i dag kørte Candy og jeg den sidste tur sammen. Sophie og jeg vil savne hende.

04/04/2009
Rikke hjalp med at få taget nogle nye billeder på Candy og Sophie, de kan ses på deres sider. Sophie tog ikke modelopgaven så alvorligt og lavede lidt sjove krumspring.

03/04/2009
Hundene nød en dejlig forårsdag hjemme i mormor og morfar's have, Sophie spurtede rundt, gamle Candy listede stille rundt.