Nyheder 2008

09/11/2008
Som afslutning på efterårets træning på øvede begynder-holdet, var vi i dag til lydighedsprøve. Sophie var rigtig i hopla og måske ikke voldsomt koncentreret men det var tydeligt at hun nød det, trods november-vejret. Vi fik 78 point ud af 125 mulige men bedst af alt var at dommeren kommenterede at Sophie var glad under prøven. Hun er genrelt glad men jeg syntes det er ekstra vigtigt hun er det når vi arbejder sammen.

01/11/2008
Coursing i Viby. Sophie kunne bare ikke vente med at komme i gang, hun nyder virkelig at løbe coursing. Desværre viser hun stadig ingen interesse for haren når den først ligger stille.

31/10/2008
Morten var i dag  på besøg med Gysse og Abby. Hundene nød at strække ud og lege sammen. Candy fandt dog også tid til at rulle og gnubbe sig i noget klamt, prøv at se på hendes hals på det første billede.


06/09/2008: Min private indpisker Karin fik mig ud af busken og med til coursing. Heidi Taymyr Holm har taget de fantstiske billeder af Sophie og Mille. Sophie har nu helt styr på hvordan den hare skal jages men når den ligger stille er hun ret ligeglad med den.